Favoriete apps: juni

Juni is alweer voorbij en dus leek het me leuk om voor jullie mijn 5 favoriete apps van de maand juni te tonen.

1. WK 2014 app 

Met het Wereld Kampioenschap voetbal 2014 vind ik het fijn om deze app te gebruiken om extra informatie te verkrijgen. Ik ben niet zo’n voetbalfan maar nu toch wat meer dan voor het WK. Jammer dat België eruit ligt maar ja.. nu gaan we supporteren voor onze buurlanden.

 

2. Moves

Deze app is mijn all time-favoriet op het gebied van het traceren van je stappen door de dag heen. Het meet niet alleen je voetstappen maar ook je verplaatsingen, je fietsroutes en je loopprestaties.

 

3. Bloglovin

Ik heb gemerkt dat ik deze app meer en meer begin te gebruiken. Ik vind het namelijk zo handig! Je hebt al je favoriete blogs in een overzicht. Geweldig!

 

 4. The Hunt

Stel je voor: je vindt een super mooi jurkje op bv. Instagram of Pintrest en je wil dat jurkje absoluut hebben maar je hebt geen idee waar je het kan kopen. Eén adres: The Hunt. Het is een zoek app waar je een foto van dat ene item en anderen helpen je om dat jurkje te vinden. Als anderen het vinden sturen ze je door naar een link die verbonden is met de webshop waar je dat item kan kopen.

 

 5. 2048

Je kent waarschijnlijk dit spel wel maar de laatste tijd speel ik het steeds vaker. Ik vind het zó leuk! Je test op het zelfde moment je hersenen en je ontspant. Ideaal voor jezelf eens uit te dagen. 🙂

 

Zo dat waren mijn favoriete apps van deze maand. Wat waren jullie favoriete apps?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s