Dove Maximum Protection Anti-transpirant Crème

Niets is zo vervelend als zweten als het je echt niet uitkomt. Nu heeft Dove een anti-transpirant collectie, het zijn geen gewone deodoranten die het zweetproces verminderd maar enkel de geurtjes verdoezelt. Je hebt drie verschillende geuren: Original Clean, komkommer en granaatappel. Ik testte voor jullie de granaatappel-geurige.

IMG_5222

Het doosje ziet er erg mooi uit!

IMG_5229

Als je het doosje open maakt zie je de anti-transpirant. Het oogt zeer elegant! Ik vind het mooi dat het een ietwat doorschijnend plastiek is.

IMG_5227

Aan de bovenkant van de deodorant zie je een folie, zo blijft de crème goed bewaard. Als je die eraf haalt zie je allerlei gaatjes.

IMG_5230

De eerst keer moet je iets meer draaien (ik heb een beetje teveel gedraaid, zoveel is heb je niet nodig) daarna moet je slechts 2 keer draaien aan het wieltje aan de onderkant.

Het brengt zeer gemakkelijk aan, het glijdt echt over de huid. Ook over het resultaat ben ik erg tevreden. Het blijft echt heel goed zitten, ook na een lange (zweterige) dag ruik je het heerlijke parfum. Het enige nadeel vind ik dat het nogal duur is, maar het is zeker z’n geld waard.

De Dove anti-transpirant is te koop onder andere bij het Kruidvat en het kost 7,49 euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s