review ♥ Sleek i-Divine 320 Arabian Nights

Onlangs heeft Sleek een nieuw limited edition oogschaduwdoosje uitgebracht: 320 Arabian Nights smoke & shadows palette. Het is een oogschaduwdoosje met vooral donkere kleurtjes waardoor het ideaal is voor een avondje uit. Vandaag laat ik jullie de swatches zien en een makeup-look.

IMG_6220

Zo ziet het doosje eruit. Ik vind het echt een super mooi doosje, het lijk een beetje mysterieus maar toch erg glamorous 🙂

 

IMG_6234 IMG_6236

 

Dit zijn de kleurtjes. Met dit palette heb je echt een grote keuze aan kleuren voor een ietwat zwaardere ooglook. Je krijgt een paar warme bruintinten maar ook groentinten, een koningsblauwe kleur, wat paarse kleurtjes tot zelfs een pikzwarte kleur voor een prachtige smokey-eye look te maken.

IMG_6240

Ooh wat een pigment!

De swatches van links naar rechts: Scheherazade’s Tale – Gold Souk – Aladdin’s Lamp – Sultan’s Garden – Hocus pocus  – Simbad’s Seas –

Genie – Black Magic – Stallion – Sorcerer – Valley Of Diamonds – 1001 Nights

IMG_6427-001

Hier zie je de look die ik gemaakt heb met het doosje. Ik heb maar vier kleurtjes gebruikt: 1 Scheherazade’s Tale, 2 Black Magic, 3 Gold Souk en als laatste 4 Genie.

Ik heb eerst 1 aangebracht onder de wenkbrauw en in mijn ooghoek, dan 2 over heel het bewegend ooglid vervolgens 4 in de arcadeboog en dan tenlotte 3 lichtjes over 2 gedept om zo toch nog een lichtere toets te geven.

IMG_6429

Zo ziet het eruit van veraf.

 

Zo dat was mijn review van het Sleek palette nummer 320, overal vind ik het echt een prachtig doosje!

Het doosje is te koop op de website van Sleek en het kost 9,99 euro (wat zeer goedkoop is voor de kwaliteit die je krijgt).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s