Mijn favoriete herfstlakjes 2014

Hoi allemaal vandaag heb ik een nieuwe blogpost voor jullie.
Nu dat de herfst echt begonnen is leek het me leuk om jullie te inspireren met een zes-tal herfstige nagellakjes. Er zitten er een paar donkere neutrale
kleuren bij maar ook een paar stoerdere kleurtjes. Ik heb overal 1 laagje aangebracht, behalve bij eentje, zodat jullie goed de kwaliteit van de nagellakjes kunnen zien. Lees zeker verder! Love ❤

collage-2014-09-21

 

De eerste is een donkere roodbruine kleur van Rimmel uit de collectie van Rita Ora in de kleur ‘313 Rita Rouge’.
Deze kleur ‘spreekt gewoon herfst’ als je snapt wat ik bedoel ;-). Ik vind zowiezo de lakjes van Rimmel zeer fijn omdat ze binnen de 60 seconden droog zijn. (Rimmel, 313 Rita Rouge, €3.99  bij o.a. Kruidvat)

collage-2014-09-21 (2)

 

De volgende kleur is echt een must have: een echte diepe rode kleur. Ik heb hier gekozen voor ‘401 Rouge Pin Up’ van L’Oréal.
Ik ben stiekem zelfs een beetje obsessed met deze kleur, hij is zo mooi!. En dit is slechts een laagje (!) (L’Oréal, 401 Rouge Pin Up’, €6.99 bij o.a. Kruidvat)
collage-2014-09-21 (6)

 

Dit is een lakje uit de nieuwe Limmited Edition van Catrice. Het is een roest rode-achtige, bijna bruine kleur met zichtbare glitter erin, prachtig! (Catrice, C04 Brit Chick, €2.99,nu tijdelijk te koop bij Kruidvat)

collage-2014-09-21 (5)

 

Deze nagellak is een van mijn all-time favorieten! Maar ook deze herfst is deze konings blauwe kleur in. Dit is ‘Mezmerised’ van Essie, hij is wat aan de prijzige kant maar dat is hij zeker waard. Voor die €11.99 krijg je 11ml prachtige nagellak. (Essie, Mezmerised, €11.99 bij o.a. Kruidvat)

collage-2014-09-21 (4)

 

Ohhh, deze kleur is ook fantastisch!  Ook alle soorten grijs zijn volop in de mode. Ik heb deze gekozen omdat hij me er erg interessant uitzag, en dat is hij ook. Dit is een metallic grijze kleur van L’Oréal. Hij brengt zeer goed aan met een laagje kom je zeker toe maar let wel op dat je heb in mooie rechte bewegingen aanbrengt anders kan het er nogal snel slordig uitzien. (L’Oréal, 893 Metallic Cuff, €6.99 bij o.a. Kruidvat)

collage-2014-09-21 (3)

 

Dan als laatste koos ik deze donkergroene kleur van Essence. Deze is helaas uit een Limmited Edition uit de herfstcollectie van 2013, maar eigenlijk kan je deze door gelijk welke andere donkergroene kleur vervangen. Toch vind ik dit lakje een prachtige unieke kleur, hij heeft wel 2 laagjes nodig voor de optimale dekking. (Essence, Be Loud! 03 riot grrr-een, €2.39, was verkrijgbaar bij Kruidvat)

 

Zo dat waren al de nagellakjes, ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben en laat ook achter in de comments wat jouw favoriete herfstkleur is.
Liefs,

Sarah

6 gedachtes over “Mijn favoriete herfstlakjes 2014

  1. deze site is asom 🙂 🙂 ik ga al die nagellakskes kopen jongue ma geef vriendeprijsje ehn vo mij ❤
    kusjes ❤ ❤ ❤ ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s