How to ♥ rode lippen

Mooie rode lippen zijn het hele jaar door een ‘yay’. Je hebt verschillende soorten: je kan kiezen tussen een lippenstift, een lipgloss of een lipbalsem en of je een koele of warme ondertoon wil. Maar in de herfst zie toch steeds vaker een mooie donkere rode, bijna paarse lippenstift. Voor een rode lippenstift perfect aan te brengen is heel wat oefening nodig, maar vandaag laat ik jullie een paar trucjes zien om toch in de buurt van die perfectie te komen.

Allereerst is het belangrijk om een lippotlood te gebruiken als je wil dat je lippenstift lang blijft zitten. Ik heb hier eentje gebruikt van Catrice in de kleur ‘040 ..And The Cherry On The Top’. Hiermee omlijn je de rand van je lippen.

collage-2014-11-05 (4)IMG_7419

 

Nadat je ze omrand hebt is het tijd om ze in te kleuren. Dit lijkt misschien simpel maar het is belangrijk on niet buiten de lijntjes te kleuren anders ziet dat er erg raar uit.

IMG_7448

 

Dan is het makkelijkste deel, met de lippenstift zelf over het lippotlood te gaan. Ik gebruik hier een lippenstift van Rimmel uit de Kate Moss-collectie in de kleur 107.

collage-2014-11-05 (3)IMG_7451

 

 

Zo dan is dit het uiteindelijke resultaat! Als je deze kleur iets te fel vindt lees dan zeker verdan want daar geef ik je een paar alternatieven.

Maar eerst nog een paar tips! De eerste tip is eens je vinger in een haakvorm in je mond steken en daarop je lippen drukken. Zo zal je zien dat er wat lippenstift afkomt maar geen zorgen dat is goed. Zo kan de lippenstift niet op je tanden komen en kan je awkward situaties vermijden.

IMG_7471

 

De tweede tip is om een velletje wc papier tegen je monde te houden (maar niet drukken!) en dan ga je moet een kwast in je poeder, die je gebruikt voor op je gezicht, en druk de poeder tegen het wc papier. Op die manier komt er een beetje peoder op je lippen en blijft de lippenstift langer zitten. Hiermee krijg je een ietwat matte finish, als je liever hebt dat ze glimmen kan je nog altijd een ddorzichtige lipgloss eroverheen doen.

IMG_7398 IMG_7466

 

Nu ga ik jullie een paar andere opties geven voor rode lippen maar verschillende soorten.
Als je lippenstift nogal een gedoe vindt kan je nog altijd gewoon een lipgloss gebruiken. Ik heb hier een van Catrice van de Made To Stay-collectie in de kleur 070 Red-Volution.

collage-2014-11-05 (2)

Als je dit nog te fel vindt kan je ook een lipbalsem gebruiken bijvoorbeeld de Babylips Cherry Me. Het valt niet zo op maar tegelijkertijd hebben je lippen toch een kleurtje en ddordat het een balsem is worden ze zeer goed gehydrateerd.

collage-2014-11-05 (1)

Zo dat waren mijn tips and tricks voor een mooi rood paar lippen. Ik hoop dat je er iets aan gehad hebt!

Sarah ♥

 

 

4 gedachtes over “How to ♥ rode lippen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s