Pantene Verzorging & Bescherming

Op de site van Zin in meer, kan je uitgenodigd worden om mee te doen aan hun Ambassador Club. Je kan dan gratis producten testen van allerlei bekende merken. Deze keer werd ik samen met 599 anderen geselecteerd voor het ‘Pantene Verzorging en Bescherming-project’. Hier kan je alvast iets lezen over wat mijn mening tot nu toe is over de producten. Enjoy 🙂

Het pakket dat ik toegestuurd kreeg bevatte deze dingen :
de shampoo
de conditioner
het masker
een projectboekje
20 staaltjes en 20 bonnen

Het doel van de Pantene Verzorging en Bescherming producten is je haar gezond en glanzend behouden, na de beschadiging van oxidatie. In ons leidingwater zitten koperionen die ons haar van binnenuit kunnen verzwakken. Die koperionen in ons haar verbinden zich met zuurstof, dit heet oxidatie en veroorzaakt een versnelling van het natuurlijke verouderingsproces.

IMG_7690

Okay, on to the products! Als eerste de shampoo, deze neutraliseert de koperionen door een formule met beschermende antioxidanten. Verder is de shampoo is erg zacht en ruikt zeer lekker, ook schuimt hij gemakkelijk en dat is fijn.

IMG_7688

De conditioner moet je enkele minuten laten intrekken en daarna heb je zijdezacht haar. Het is echt een goed voedend product dat erg goed aansluit bij de shampoo. Deze conditioner maakt je haar, in tegenstelling tot anderen, niet zwaar en dat is een groot voordeel.

IMG_7698

Tot slot het masker. Dit is een luxueuze verwenning voor een extra verzorging voor je haar. Dit masker gebruik je het liefst één keer per week voor optimale resultaten. Je moet het masker niet lang laten inwerken, slechts twee minuutjes en het verricht een fantastisch resultaat.

Zo dat waren de producten. Dit is alvast mijn menig over de vernieuwde Pantene Verzorging&Bescherming’s lijn. Wil je nog meer over de producten te weten komen, kijk dan zeker eens op de projectblog van Zin in meer waar alle testers hun mening zeggen. Deze reeks is te koop bij uw drogisterij en supermarkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s