Absolute Rose❤️Catrice

Hoi allemaal, vandaag heb ik weer een nieuwe review voor jullie. Dit is mijn eerste blogpost van 2015 en dus wil ik jullie alsnog in februari een fantastisch 2015 toewensen. Een nieuw jaar wil zeggen nieuwe producten en zo ook heeft Catrice haar vaste assortiment uitgebreid. In dit vernieuwde assortiment zit onder andere dit prachtige palletje, genaamd ‘Absolute Rose’. Wil je er graag meet over weten, lees dan gerust verder. IMG_8298

Catrice heeft al vier ‘Absolute’ pallets, zo heb je ook nog de ‘Nudes’, de ‘Matts’, de ‘Brights’ en nu dus ook de ‘Absolute Rose’. Ik vind de rosé gouden letters zeer mooi. Aan de buitenkant vind ik deze toch wel de mooiste van alle vier.

IMG_8305

De kleuren zijn erg variabel, je kan er een subtiele overdag-look mee maken maar ook een roze smokey-eye look. Er zit een matte highlighter in en een een matte taupe-bruine kleur, de rest hebben een lichte shimmer. Ik heb het liefst in een palletje een matte highlighter, zo ziet je oogmake-up er toch niet helemaal uit als één glitterbom als je ze lichtste kleur aanbrengt op het wenkbrauwbot.

IMG_8322

Ook zit er een leuk kwastje bij met niet alleen de gekende sponsapplicator maar aan de andere kant nog een borsteltje om de harde kleuren ietwat te vervagen zodat ze niet zo hard zouden zijn.

IMG_8311

Hier zie je de swatches. De kleuren hebben een prima pigment voor de prijs van slechts €4.99. Wel zijn ze wat poederachtig. Ze brengen goed aan, maar ik zou je toch aanraden om er een primer onder te doen voordat je ze aanbrengt.

IMG_3339-0

Dit is dan de uiteindelijke look die ik met de oogschaduw heb gemaakt. Ik heb het niet te intensief aangebracht zodat het draagbaar is voor overdag, maar wel dat je wat meer kleur hebt in je oogmake-up.

Zo dat was het artikel voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer. 🙂

Absolute Rose, van Catrice is te verkrijgen bij Kruidvat voor €4,99.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s