Winterse Huidverzorging

Deze krokusvakantie ben ik op skireis geweest in Oostenrijk, waar het varieerde van 5 tot -7 graden Celsius. En bij zo’n temperaturen is het belangrijk dat je je huid voldoende hydrateert om toch geen super droge huid te krijgen. Ik ga jullie vandaag tonen hoe ik probeer om m’n huid zo gezond als mogelijk te houden gedurende de koude winterdagen. 🙂

Gelaatsverzorging

IMG_8384

IMG_8388

IMG_8390
Voor mijn gezicht gebruik ik deze olievrije dagcrème van Clinique. Het heeft SPF 25 en dit is eigenlijk waarom ik het gekocht heb. Als het weer meezit om te skiën of te snowboarden en het zonnetje schijnt is het toch wel belangrijk dat je toch iets van bescherming draagt. Deze is hiervoor ideaal. Hij bevat een beetje pigment, maar je ziet hier uiteindelijk niet echt veel van. Ik weet niet of hij even goed is bij mensen met een droge huid maar hij werkt echter wel goed bij mensen die een olieachtige huid hebben. (Deze is te verkrijgen bij o.a. Ici Paris voor €22,60)

IMG_8410

Voor mijn lippen gebruik ik deze van Baby Lips dr. rescue editie, een transparantie lipbalsem in de kleur ’35 Too Cool’. Deze variant heeft menthol in zich wat zeer goed is tegen verkoudheden, maar elke lipbalsem die jij leuk vindt kan hier thuishoren. (Te verkrijgen bij o.a. kruidvat voor 3,95)

Voor de handen

IMG_8394

IMG_8398
Hoe rap is het wel niet gebeurt, een scheurtje in je hand omdat je handen zeer droog zijn. Om dit te voorkomen gebruik ik deze handcrème van Hema. Deze is speciaal bedoelt om je handen een superbe verzorging te bieden voor als je kloofjes zou hebben of in het algemeen schrale handen. Het bevat avocado olie, vitamine E en allantoïne en de geur ervan is vrij neutraal. (Deze kost €2,25 bij Hema)

Voor de rest van je lichaam

IMG_8400
Ten slotte om je routine volledig te maken heb je nog iets nodig voor je armen en benen. Het hangt er vanaf of je het liefst potjes of flesjes crème gebruikt. Deze winter care editie van Nivea bestaat in beide varianten. De crème trekt erg goed in de huid wat erg goed is voor als je een droge huid hebt. Ook vind ik de geur super lekker, het ruikt wat vanille-koksnoot-achtig maar toch heeft het ook iets bloemigs.

Zo dat was mijn artikel voor deze dinsdag, ik hoop dat jullie iets eraan gehad hebben en dat jullie een leuke vakantie achter de rug hebben. Liefs Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s