Birchbox april 2015

Misschien kennen jullie de Birchbox al van Amerika, Engeland of Frankrijk, maar sinds kort kan je je box bestellen via de Franse Birchbox-site die ook in België levert. Een paar maanden geleden deed ik al een unboxing van een Deautybox en nu leek het me wel eens leuk om een Birchbox te unboxen. Deze box kost €15 is zelfs wat goedkoper dan de Deautybox die €16,95 kost. Vandaag toon ik jullie wat er in mijn box van de maand april zat.

IMG_8925IMG_8930

Dit is hoe de box eruit ziet. Een welkomstbriefje met 50 punten die je kan gebruiken in hun online winkel en een briefje waar opstaat welke producten erin de box van deze maand zitten. Onder de briefjes met de uitleg zit een leuk zakje met alle staaltjes in. Snel open maken dus!

IMG_8935 IMG_8937 IMG_8954

Als eerste haal ik er deze mini sample uit van de  hydraterende crème van het merk Embryolisse. Deze is op basis van melk, bevat enkel natuurlijke ingrediënten en wordt al jaren door veel make-up artiesten gebruikt. Ook is het geschikt voor alle soorten huidtypes, heb jij dus een normale huid, droge huid of vettige huid (zoals ik) jij kan dit zonder probleem gebruiken. In dit kleine tubetje zit 5 ml en in de normale 75 ml waarvoor je €14,30 betaalt.

IMG_8950 IMG_8952

Vervolgens zit er ook nog een zeer herstellend haarmasker van Phyto bij voor broos en beschadigd haar. Als je fijn haar hebt laat je deze best 3 à 5 minuutjes zitten, voor degenen onder ons met droog haar best 10 minuten. Voordien gebruikte ik wel eens een haarmasker van Pantene, maar die textuur was veel dikker dan deze die een beetje lopend is. Dus ik ben erg benieuwd naar het resultaat nadat ik dit masker gebruikt heb.

IMG_8967 IMG_8969 IMG_8973

Dan zit er ook nog een nagellakje bij van Lola Barcelona. De kleur van dit lakje kon je zelf kiezen en was verkrijgbaar is drie kleuren: een felle roze kleur(Gracia), een koraal-rode kleur (Rambla) en de kleur die ik koos is Born, een paars-grijze-taupe kleur met erg kleine glinstertjes erin. De kleur bevat ook een goed pigment zodat je met twee laagjes gediend bent. Dit is een iets kleiner formaat dan het nagellakje dat je normaal zou kopen voor 11 ml. Wel is dit lakje enkel te verkrijgen via Birchbox.

IMG_8941 IMG_8948 IMG_8942IMG_8943IMG_8944

Ik ben erg benieuwd naar dit product. Dit is namelijk een lip exfoliator van Befine en het is een full size product van 10 ml. Als je het opensmeert kan je zien det er kleine korreltjes aanwezig zijn. Als je het aanbrengt moet je het voor gedurende 1 minuutje inmasseren en daarna met lauw water afspelen. Dit zal er voor zorgen dat alle ‘velletjes’ van je lippen verdwijnen en het ze mooi en verzorgt achterlaat. Ook deze is exclusief verkrijgbaar in de online winkel en voor de set met het bijhorende serum bij voor 20€.

IMG_8961 IMG_8962 IMG_8964 IMG_8965

Last but not least zit er ook nog deze lipstain bij van theBalm in de kleur. Het grote verschil tussen een lipgloss en een lipstain is dat de kleur veel langer op je lippen blijft ook al is het glossy effect al verdwenen. Deze Stainiac kan je zowel op je lippen als op je wangen gebruiken, zo kunnen ze met elkaar matchen. Je hebt ook echt niet veel van dit product nodig. Dit is een klein staaltje van het product dat normaal 9 ml inhoud en 13,50 € kost.

IMG_8979-001

Zo dit was dan wat er in de Birchbox van afgelopen maand zat. Het is moeilijk om te zeggen wat nu mijn favoriete box is, de Deauty- of de Birchbox. Ik denk dat je in de Deautybox iets meer producten van ware grootte krijgt en bij de Birchbox net iets meer staaltjes. Je betaalt echter dan ook een verschil in de kostprijs. Als je het concept van de maandelijkse box vol met verzorgingsproductjes wel leuk vindt, maar toch niet meer dan 15€ wilt betalen dan raad ik je ten volle de Birchbox aan.

Wat vinden jullie van deze boxen?
Bedankt voor het lezen

Liefs
Sarah

Te verkrijgen op http://birchbox.fr/ voor 13€ per maand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s