Favorieten van mei

De maand mei is weer voorbij gevlogen. In de maand juni staat ons de zomer en het zonnetje te wachten en ook de examens… Laten we daar nog niet te veel aan denken. Het leek me dan ook leuk om jullie te tonen wat mijn favorieten waren van afgelopen maand. Laten we beginnen!

First things first huidverzorging. Ik heb er deze maand twee favoriete producten in de categorie skincare.

IMG_9387
Als eerste heb ik een dagcrème van La Roche-Posay. Deze crème is speciaal bedoeld voor mensen met een combinatie tot olieachtige huid. Nadat je het hebt aangebracht geeft het je een mat effect, maar toch is hij zeer hydraterend. Ik vind dat het zeer goed zijn werk doet, maar het enige nadeel is dat je het merk niet vaak in de winkels ziet. Ik heb gezocht naar waar ik het het goedkoopst kon vinden en kwam dan terecht bij deze online apotheek. Hij is niet super duur, maar ook niet spotgoedkoop. Voor de inhoud van 40ml betaal je namelijk €14.63 (excl.verzendkosten).
IMG_9279

Als we een dagcrème nodig hebben dan ook een nachtcrème. Dit is de nieuwe ‘Miracle Sleeping Cream’ van Garnier. Het is een echte voedende nachtcrème die je huid duidelijk fluweelzacht maakt. Ook vind ik de textuur van dit product zeer fijn, maar vreemd. Als je met je vinger erin gaat voelt het een beetje gelly-achtig en ’s anderendaags ziet het eruit alsof het nog ‘brandnew’ is en je het nog nooit gebruikt hebt. Ik ben alvast fan! Het is verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten voor €10,99.

Nadat onze huid verzorgt is, is het tijd om over te gaan op make-up.

IMG_9376 IMG_9384 IMG_9381

Om te beginnen heb ik een favoriete lipstick. Dit is een lipstick van MAC in de kleur ‘Hue’. Het is zeker een nude-kleur, maar soms lijkt het alsof er meer lichtroze in zit en soms alsof er een koraaltint in zit. Ik vind het de ideale lipstick om overdag te dragen als je toch iets op je lippen wilt hebben, maar zodat je lipstick toch niet van je lippen springt. Zoals jullie misschien wel weten heeft MAC verschillende soorten lipsticks. Zo heb je bijvoorbeeld de ‘cremesheen’ die zeer crèmig zijn en dit is een ‘glaze’ die een beetje hetzelfde is als een ‘cremesheen’ maar die een veel lichtere dekking heeft. Deze lipstick is te verkrijgen in de MAC winkels of op hun site en ze kost €19,00.

IMG_9371 IMG_9399 IMG_9393

Dan mijn favoriete nagellak. Deze nagellak is van het merk Essie en is in de kleur ‘Peach Daiquiri’. Het is een koraalrode kleur die een fantastische dekking heeft. Als ik deze ophad, dan is hij meer dan een week zo goed als perfect gebleven op een paar kleine ‘gechipte’ deeltjes na. Ook straalt deze kleur lente en zomer uit en past hij dan ook goed in deze mei favorieten.

IMG_9391

Ten slotte in de categorie make-up, een tool. Dit is de wel bekende Beauty Blender. Dit product is een aantal jaar geleden verschenen in de beauty-industrie, maar ik had het nog nooit geprobeerd. Tot ik eind april besloot om me toch zo een ‘klein ding’ aan te schaffen om eens te zien waarom iedereen hier zo over ravede. En OMG… Ja hoor dit ‘kleine ding’ heeft mijn leven veranderd haha. Het is een geweldige manier om je foundation/concealer mee aan te brengen. Omdat het een soort spons is die je vooraf nat maakt, wordt hij groter en ligt hij zeer goed in de hand. Je kan ook je foundation overal mooi gelijk verdelen en zelfs op de ietwat moeilijker bereikbare plekjes (zoals bij je neus) kan je perfect door het puntje bovenaan. Als je eenmaal je fond de teint ermee hebt aangebracht zul je direct zien dat je een mooi egaal en natuurlijk effect hebt. Ja hoor, een echte favoriet voor mij.

Dan heb ik ook nog twee andere favorieten die nergens echt thuishoren dus bedacht ik de categorienaam random. 🙂

IMG_9312

Dit is een luidspreker van het merk JBL. Deze box is ideaal voor wanneer je echt eens helemaal wil losgaan op je muziek zonder een hele stereoset mee te schouwen. Je kan makkelijk je gsm eraan koppelen met Bluetooth en genieten maar. Het leuke aan deze speaker vind ik dat hij een toffe felle kleur heeft. Je kan deze luidspreker onder andere kopen in Media Markt voor €149,00.

IMG_9310

Als laatste van mijn favorieten heb ik het boek ‘Het Grote Misschien’ van de bekende schrijver John Green. Het boek gaat over een jongen, Miles, die op zijn nieuwe school allemaal streken uithaalt met zijn rebelse vrienden. Hij heeft het erg naar zijn zin daar, maar plots gebeurt er iets met een van zijn beste vriendinnen, Alaska, waar hij toch wel een crush op had. Ik kan het boek echt aan iedereen aanraden die graag spannende, humoristische en romantische boeken leest. En ik kan misschien wel zeggen dat dit mijn favoriete boek is van alle boeken die ik ooit al heb gelezen.
Zo dit waren dan mijn favorieten van de maand mei. Ik vond het een leuke maand vol communies, verjaardagen en met Moederdag natuurlijk. Laat zeker weten wat jouw favorieten waren  van afgelopen maand. Heb nog een fijne dag!

Liefs
Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s