Maybelline The Nudes

Toen ik afgelopen week bij Kruidvat was, kwam ik dit nieuwe palletje tegen van Maybelline. Ik had het wel al eens voorbij zien komen in Amerikaanse YouTube-video’s, maar ik had het nog niet in onze winkels gezien. Ik aarzelde dan ook niet en kocht het meteen. Wil je weten hoe het eruit ziet? Lees dan zeker verder! 🙂

IMG_9318

IMG_9314

Dit is hoe het er op het eerste zicht uitziet. De verpakking is vrij neutraal, gewoon zwart met de bovenkant transparant en aan de onderkant de naam van het palette. Wat een mooie kleuren zeg! Er is ook een goede variatie tussen lichte en donkere oogschaduw en tussen matte en glinsterende. Ik kan niet wachten om hem te swatchen dus laten we snel beginnen!

IMG_9321

IMG_9329

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6

IMG_9321 - kopie IMG_9335

7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12

Dit zijn ze dan, de swatches. Wat een goed pigment! Mijn favoriete kleurtjes zijn nummer twee, zeven en tien.

  
Dit is de look dat ik gemaakt heb met het doosje. Ik ben gegaan voor een zeer neutrale look, maar tochvond ik dat er niet zo veel pigment meer aanwezig was eenmaal het aangebracht was op het ooglid. De lipstick die ik op heb is nummer 05 Cool Nude van Essence.

Een paar oogschaduws kwamen me echter wel bekend voor. Na veel zoeken vond ik het palletje dat ik voor men ogen had: het Too Faced Natural Eye doosje.

IMG_9341

Zo ziet het doosje van Too Faced eruit. Er zitten natuurlijk minder kleuren in, maar toch zitten er een paar bij die zeer goed lijken op die van het Maybelline-palletje. Dit zijn de kleuren die ik vergeleken heb:
IMG_9359

Dit zijn de nummers 8 – 9 – 4 – 7 van Maybelline
IMG_9344

 en de kleuren Sexpresso – Honey Pot – Chocolate Martini – Push Up van Too Faced

Veel verschil is er niet, enkel de pigmentatie van Too Faced is ietje beter dan Maybelline, maar wat verwacht je dan ook als het ene €35 kost en het andere €15,99. Het is wel een goede dupe voor als je het Natural Eye palette van Too Faced wat duur vindt.

Dit was het artikel van vandaag 🙂 Overal ben ik erg tevreden over de kwaliteit van het palette, zeker een aanrader voor als je nog maar net begint met make-up en op zoek bent naar een gevarieerd oogschaduwdoosje dat onder €20 is.

Maybelline The Nudes is te verkrijgen bij Kruidvat en Di voor €15,99.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s