I love summer tag

Jaja, de warmte heeft ons landje weer goed in de hand. Ik kwam deze tag ergens tegen en vond hem super leuk. Alle vragen hebben wel iets te maken met de zomer. Hou je zeker niet in om deze tag ook te doen, want hij is echt fun. ๐Ÿ˜„ Let’s begin!

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?ย 

In de zomer hou ik vooral van zeer felle kleurtjes. Mijn favoriet is dezefde als in mijn favorieten van de maand mei namelijk ‘Peach Daiquiri’ van Essie. Je kan deze met zeer veel combineren en zo maakt dit je outfit direct zoveel vrolijker.

2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?

Deze zomer maken we met ons gezinnetje een grote reis naar Afrika. De eerste week gaan we een weeshuis bezoeken en dan naar het Serengeti park. Hier kan je veel verschillende dieren spotten vanuit de jeep. Na het avontuurlijke begin rusten we voor de tweede week uit op het eilandje Zanzibar, waar ze รฉรฉn van de mooiste witte stranden hebben van de wereld. Als jullie het leuk vinden zal ik na elke week een verslagje maken over hoe het is geweest.

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?

Mijn favoriete kledingstuken op dit moment zijn toch echt wel korte jumpsuits of rompers, liefst dan nog met een kleurijk printje. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Alles van shortjes, rompers, rokjes en jurkjes is goed voor mij. Zolang het maar geen lange broeken zijn, want die verdraag ik echt niet als het zo warm is.

4. Wat is jouw ultieme zomer hit?

Ik ben echt obsessed met het nieuwe album van Taylor Swift. Ik vind ze bijna even leuk en goed. Degene waar ik het meest naar luister zijn ‘I know places’, ‘New Romantics’ en ‘Style’. Het is het zeker waard om er eens naar te luisteren en misschien vind jij er ook een nieuwe favoriet tussen. Oh ja! Bijna vergeten. Als je meer van mijn favo muziek wil horen volg mij dan op Sporify. Daar heb ik een afspeellijst genaamd ‘โ˜€๏ธSumerhitsโ˜€๏ธ’ waar het vol staat met catchy liedjes ๐Ÿ˜‰ Zoek me gewoon even op: Sarah Constandt. ๐Ÿ‘

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?ย 

Sinds een maandje of twee heb ik nieuwe zwarte sandalen. Ze zijn van Marco Tozzi en hebben allemaal bandjes verspreid over je voetten. Ik vind ze zodanig leuk dat ze zelfs nu al een beetje aan het verslijten zijn. ย ๐Ÿ˜‰


6. Wat is jouw favoriete zomere geur? ย ย 

De laatste tijd kies ik uit mijn collectie meer en meer voor het originele ‘Daisy’ parfum van Marc Jacobs. Het is misschien niet de meest frisse en lichte geur, die je vaak hebt bij parfums met een citrus geur. Wel is er een lekkere en aangename balans tussen bloemig en fruitig. Iedere keer als ik het aandoe, krijg ik veel complimentjes. Jep, dit is mijn fave!


7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini?ย 

Hands down, bikini! Gedurende het schooljaar moeten wij al altijd een badpak aandoen. Wanneer het dan eindelijk zomer is, is het zo leuk om die la open te trekken en al de leuke kleurtjes te zien. Super! ๐Ÿ˜Š

8. Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?

Ook weer de felle kleurtjes. Nu dat het school gedaan is, is het de ideale periode om je stoerste, kleurijkste lipsticks boven te halen. Mijn favoriet voor deze zomer is nummer 448 ‘Coral Flourish’ van Maybelline. Een leuk coraal kleurtje met een koele ondertoon die iedereen mooi staat.

9. Wat is je favo zomer drankje?

Van alle soorten fruitsap: sinaasappelsap, appelsap, annanassap, watermeloensap etc. Hier in Afrika is er veel mangosap en het is super lekker. Het heeft een redelijke dikke textuur, maar is toch nog altijd zeer verfrissend. ๐ŸŽ๐Ÿ“๐Ÿ‰

10. Wat is jouw ultieme zomer musthave?

Familie! Ik heb een goede band met mijn ouders en vind dat dan ook erg belangrijk. Door het jaar werken ze veel en zie ik ze dan ook niet veel. Dus in de vakantie is het tijd om de verloren momenten in te halen. Ieder jaar ga ik minstens รฉรฉn keer met m’n gezin op reis. De reis in de zomervakantie is altijd de leukste. Door onder andere ook het vele zwemmen en de ijsjes, maar vooral het samen zijn met de mensen die jij graag ziet en die jou graag zien.

Dit was het dan, de ‘I love summer’-tag. Als je hem leuk vond, doe hem dan ook zeker zelf eens. Vergeet me er dan niet in te taggen, want zo kan ik ze allemaal lezen. Sinds kort heb ik ook een bloglovin’ account dan ik zou het zeer leuk vinden als je mij zou willen volgen. Tot de volgende keer!
Wat vind jij het leukste aan de zomer?

Lots of love

Sarah โค๏ธ

4 gedachtes over “I love summer tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s