Goede voornemens 2016

Hi allemaal

Het nieuwe jaar is inmiddels weer goed begonnen en alles gaat weer zijn gewone gangetje. Ondanks dat het al bijna februari(!) is, wil ik toch nog mijn goede voornemens voor 2016 met jullie delen. Lees snel verder! 😉

 1. Meer water drinken
  Mijn eerste voorname is meer waterdrinken. Water is goed voor je hele lichaam en vaak zouden we wel eens vergeten dat we eigenlijk twee liter water moet drinken per dag. Ik wil dus dit jaar ervoor zorgen dat ik toch al iets dichter kom bij die twee liter. Om dit niet meer te vergeten, ben ik van plan gebruik te maken van een app genaamd ‘Daily Water Free’ en me een drinkfles aan te schaffen en die (bijna) iedere dag mee te nemen naar school zodat ik goed gehydrateerd blijf.
 2. Vroeger gaan slapen
  Momenteel ben ik alles behalve een vroege bij. Dit ligt vooral aan het feit dat ik iedere dag redelijk laat ga slapen. Iedere avond sluit ik pas m’n ogen rond 23h30 en sta ik op om 7h15. Het gevolg: een super vermoeide ik. Dit wil ik echt veranderen. Ik wil echt het meeste uit mijn dagen halen zonder heel de dag te lopen zagen dat ik moe ben. (En geloof me dat is heel vaak…)
 3. 1 boek lezen per maand
  Ik ben dol op boeken lezen, maar met het vele schoolwerk dat we krijgen, is het niet altijd gemakkelijk om daarnaast nog boeken te lezen. Toch wil ik dit jaar proberen om er een extra inspanning voor te doen. Er nog een heleboel boeken die ik echt wil gelezen hebben en hier ga ik echt tijd voor vrij maken. En zeg nu eerlijk: 4 à 5 weken om een boek te lezen? Dat moet lukken 😉
 4. Beter m’n best doen voor school
  Het gebeurt wel eens dat ik mijn schoolwerk op de tweede plaats zet en zo niet altijd de punten haal die ik eigenlijk zóu kunnen halen. Hier wil ik echt aan werken! Nog steeds wil ik tijd hebben voor ontspanning, maar een beetje extra inzet kan nooit kwaad. We werken nu namelijk voor onze toekomst en ik wil niet later hoeven te zeggen: ‘Had ik toch maar beter mijn best gedaan’. Ten slotte denk ik ook dat ik me beter in m’n vel ga voelen als ik een paar achten, negens en misschien wat tienen meer haal.
 5. 5 nieuwe plaatsen ontdekken
  Zoals jullie misschien al weten ben ik dol op reizen maken. Ik ben erg dankbaar dat ik zoveel fantastische plaatsen kan bezoeken samen met m’n gezin. Dit jaar wil weer ik vijf nieuwe plekken ontdekken (en dit hoeven niet per sé landen te zijn). Er zijn nog zoveel mooie plaatsen op de aarde en ik wil echt de meesten gezien hebben.
 6. Gezonder zijn Jaja een klassieker die eigenlijk toch niet mag ontbreken. Ik wil dit jaar toch eigenlijk weer mezelf inspannen om gezonder te leven. Niet zozeer op het vlak van afvallen, maar gewoon zorgen dat mijn lichaam de juiste zorg krijgt om zo gezond mogelijk te zijn. Ookal betekent dit in de plaats van  Snickers, pannekoeken en ijsjes, noten, havermoud en fruit.

Zo dat waren mijn goede voornemens voor 2016. Ik hoop dat jullie er wat inspiratie hebben door opgedaan en laat ook zeker weten wat de dingen zijn die jij in 2016 wil waarmaken.

Lots of love
Sarah

Een gedachte over “Goede voornemens 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s