Favorieten februari

Februari is weer voorbij gevlogen en de maartse buien staan al voor de deur. Het voelde alsof we enkel hoefden te knipperen met onze ogen en de maand was voorbij. Een nieuwe maand betekend dan ook… een nieuwe maandelijkse favorieten! Deze maand zat vol nieuwe avonturen en nieuwe producten. Laten we maar snel beginnen!

IMG_2415

Let’s talk skincare. In februari heb ik volop dit duo gebruikt tegen mijn acne. Sinds oktober 2015 heeft mijn huid erg last gehad van acne. Wat ik ook van zalfjes gebruikte, niks hielp. Tot ik in december dit kleine tubetje kocht bij Hema. Hierin zit een uitdrogende gel die je moet aanbrengen op je puistje, waardoor het rapper zal verdwijnen. Nu zit ik al aan mijn vierde tube en ik merk echt dat ik mijn acne meer onder controle heb. De dagcrème heb ik in het begin van de maand gekocht om mijn huid alsnog te hydrateren, om zo littekens te voorkomen. Echt twee aanraders!

IMG_2418

Als eerste make-up product heb ik deze nieuwe foundation van L’Oréal. Deze foundation is geen gewone vloeistof in een flacon met een pompje, maar het heeft een sponsje waar het product in zit. Hierdoor heeft het je een zeer natuurlijk effect en lijkt het echt alsof je niks aanhebt. Het heeft een goede dekking, maar ik ga dit product nog in detail bespreken in een aparte review. Ik heb het deze maand echt veel gebruikt en ik vind het zo fijn, dat ik al een nieuwe liggen heb voor als deze op is.

IMG_2422IMG_2402

Dit was absoluut een must have deze maand. Dit is de ‘Falsies Push Up Drama’ mascara van Maybelline. Ik kocht deze mascara al in december in Frankrijk, maar ik heb hem niet opengedaan tot februari omdat ik nog een aantal geopende mascara’s liggen had. Eenmaal ik deze begon te gebruiken kon ik niet meer stoppen. De substantie van de mascara is niet te waterachtig en door het plastic borsteltje klontert het niet wanneer je het aanbrengt. Echt een fave!

IMG_2426IMG_2427

Dit was de kleur die ik deze maand het langst op mijn nagels had. Ik was de winterse bordeaux kleuren beu en besloot om een kijkje te nemen bij de nieuwe lente collectie van Essie. Daar vond ik dit pareltje, genaamd ‘Lounge Lover’.

IMG_2429IMG_2410

Aan het einde van januari kreeg ik dit boekje van mijn ouders. In dit boekje wordt er iedere dag een vraag aan je gesteld over de meest random dingen. Je moet telkens ook het jaar invullen. Zo is het de bedoeling dat je dit gedurende vijf jaar iedere dag doet en op die manier kan je zien hoe je als persoon evolueert. Ik vind het een super idee en ik ben er dan ook zeer blij mee. (Ps. Zijn er hier nog PLL-fans? Laat het me dan zeker weten, want het is echt één van mijn favoriete series)

IMG_2433

Ook las ik deze maand het boek ‘Girl Online: On Tour’, geschreven door Zoë Sugg. Zoë, akka Zoella, heeft ook een eigen blog en een YouTube kanaal. Ze is een grote inspiratiebron voor me en ze bracht in november 2014 haar eerste roman uit. In dit eerste boek, ‘Girl Online’, leren we het meisje Penny kennen, die besluit een blog te beginnen schrijven. Ze is zo beschaamd dat ze deze anoniem maakt en ze noemt haar blog ‘Girl Online’. Ze leert ook een Amerikaanse jongen, Noah Flynn, kennen. Hij is een bekende rockstar, maar dat weet ze niet.
Het is een echte aanrader en het einde is echt fantastisch. In haar tweede boek schrijft ze over Noah die op een Europese tour gaat en hij vraagt Penny mee. Een geweldig, maar toch wel angstaanjagend avontuur voor een zestienjarig meisje uit Engeland. Hoe ze dit zal beleven, moet je zelf te weten komen. 😉

IMG_1191 (1)

Als laatste heb ik nog een foto van mijn skireis. Zoals elk jaar zijn we weer met ons gezin gaan skiën, deze keer in Alphe d’Huez. Hoewel het weer niet altijd meezat, was het echt weer een leuk avontuur. Deze foto is genomen op de Pic Blanc en die is 3300 meter hoog. Ik vind het echt bijzonder om zo hoog in de bergen te zitten. Het geeft me echt een rustgevend gevoel. Ik kan niet wachten om volgend jaar weer te gaan skiën!

Zo, dat waren al mijn favorieten van afgelopen maand. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en laat ook zeker in de comments achter wat jouw favorieten waren! Vergeet je ook niet te abonneren op mijn blog, zo mis je nooit een nieuwe blogpost.

Veel liefs
Sarah

4 gedachtes over “Favorieten februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s