L’Oréal Cushion Foundation

De trend van de kussenfoundations is begonnen in de Aziatische beautywereld en zo overgewaaid naar de westerse landen. Grote merken zoals o.a. Lancôme hebben ervoor gezorgd dat deze nu erg populair zijn. Nu heeft ook L’Oréal een reeks uitgebracht en het leek me leuk om die eens te reviewen. Laten we beginnen!

IMG_2377
Dit is hoe de verpakking eruit ziet. Ik vind het er erg vrouwelijk uitzien in het paars roze doosje. De foundation belooft je een geweldige glow en een dewy effect. Hiermee bedoelen ze dat het er niet mat uitziet, maar een veel natuurlijker.

IMG_2392
Op de achterkant staat nog wat extra informatie over het product. Er staan instructies op over hoe je het moet aanbrengen en er staat op dat er een zonnefactor 29 inzit. Ik vind dit echt een meerwaarde aan een foundation, maar je moet er wel mee opletten als je foto’s neemt. Het kan namelijk zorgen voor een witte weerkaatsing. Als je de ingrediënten bekijkt, zie je dat er silicone in de foundation zit. De meeste mensen zien hier geen effect van, maar mensen met een zeer gevoelige huid kunnen hierop soms een allergische reactie krijgen.

IMG_2381
Als je het doosje opent, zie je een sponsje en een spiegeltje. Dit is erg handig, want zo kan je hem ook onderweg gebruiken zonder dat je nog een aparte spiegel nodig hebt.               Wat ik wel wil zeggen over het sponsje is dat het niet zo geweldig is, want het neemt veel product op. Ik gebruik liever mijn beautyblender, maar aan jou de keuze wat jij het fijnst vindt.

IMG_2385IMG_2387
Dit is dan het kussentje waarin de foundation zit. Hier dop je je sponsje in en dan breng je het aan. Echt een vernieuwend en handig product. In de colletie zijn er zeven verschillende tinten en ik gebruik hiervan de lichtste in 01 porcelain.

voor - na 
Hier zie je dan nog eens een foto van voor en na de applicatie. Zoals je kan zien heeft de foundation een goede dekking die je kan opbouwen naar gelang hoeveel dekking je wil. Hoeveel laagjes je ook aanbrengt, het ziet er nog steeds natuurlijk uit. 

 
Dit is dan de afgewerkte look met poeder, blush, bronzer, mascara en lipstick. De L’Oréal Cushion Foundation is te verkrijgen bij o.a. Kruidvat en Di voor €17,99.
Ik hoop dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben en laat zeker in de comments weten wat je ervan vond. 

Veel liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s